Odins Gull AS

Home/Odins Gull AS
Odins Gull AS 2017-06-22T15:06:48+00:00

Odins Gull produksjon

Sjokoladen blir produsert i fantastiske Beitostølen. Her er en fantastisk natur, noe som påvirker våre sanser og gjør oss ekstra kreativ. Dette gjenspeiler seg i produktene fra Odins Gull.

Odins Gull

Odins Gull AS produserer og selger håndlaget kvalitetssjokolade. Vi leverer til bedrifter og privatpersoner over hele verden. Det brukes bare ekte kvalitetråvarer og ingen essenser i produksjonen. Dette gir produktene våre en helt spesiell smaksopplevelse med mye og kraftig smak. Sjekk ut nettbutikken vår.

Odins Gull AS drives av Jeanette Johansen.

 

Jeanette Johansen

Jeanette Johansen Lofoten Sjokolade AS

Jeanette Johansen Lofoten Sjokolade AS

Barndomsdrømmen til Jeanette Johansen gikk i oppfyllelse i 2008. Helt fra hun var ei lite jente har hun hatt drømmen om å lage sjokolade som verden ikke kunne motstå. Hun har testet, smakt og vurdert på det meste av sjokolade og konfekt. Studert ingredienser på det hun likte, og det hun ikke likte. Etter mye utforsking i sjokoladeverden og forberedelser var tiden inne. Hun etablerte Lofoten Sjokolade, på en øy uti havet kalt Værøy. Produksjonen skulle bli på den nedlagte flyplassen på nordsiden av øya. En del av Værøy Gamle flyplass ble gjort om til produksjonslokale og første testproduksjon var igang.

De fleste hadde ikke tro på konseptet og så det som svært ulogisk å etablere et sjokoladefirma langt ute i havgapet. Men slikt bare preller av Jeanette. Så lenge man lager skikkelig kvalitet så vil man nå kundene allikevel. Og med å etablere firmaet langt fra urbane strøk på en nedlagt flyplass ville det gi oppmerksomhet i media, mente Jeanette.

Det tok ikke lang tid før det var akkurat det som skjedde. Etter første sjokoladeproduksjon kom tilbakemeldingene strømmende inn. Fantastisk, verdens beste, bedre enn sex.….. superlativene bare strømmet inn. Og ikke lenge etter stod det en journalist på døra, og litt etterpå en til journalist, og så kom et filmteam, og så et tysk filmteam, og så et magasin fra Italia og så……… Det har liksom ikke stoppet. Jeanette og Lofoten Sjokolade fikk enorm mye omtale i media. Så mye at hun faktisk har mistet oversikten.

Det tok ikke lang tid før det måtte investeres i flere maskiner og utvide lokalene for å tilfredsstille etterspørselen. En nettbutikk ble opprettet for å gjøre det enklere for kundene å bestille. Nå hadde Lofoten Sjokolade kunder over hele Norge. Og hadde de bestilt en gang så kom det som regel kjapt en ny bestilling. Det lille postkontoret på Værøy skjønte lite av alle de pakkene som ble sendt.

Angående de utenlandske tv-teamene så ble programmet deres vist i flere land. Gjennom nettbutikken kom det nå også ordrer fra Tyskland, Østerrike, Frankrike, Sveits osv.
Sjokoladeproduksjon på en nedlagt flyplass ga oppmerksomhet i media slik som Jeanette forespeilet.  Og lager man skikkelig kvalitet så vil man nå kundene allikevel!
Og slik har barndomsdrømmen til Jeanette blitt en kjempesuksess.

Og eventyret bare fortsetter.